CONVENI AMB L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

AECAD® ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Barcelona, per tal d’atendre, mitjançant els Centres Dentals adherits a la nostra Associació, a les 233.000 persones usuàries de la Targeta Rosa com les 33.000 persones que disposen de la Targeta Barcelona Solidària, totes elles residents i empadronades a la ciutat de Barcelona.

A tals efectes AECAD® ha creat un QUADRE MÈDIC TARIFA SOCIAL, específic-BCN entre els Centres Dentals que vulguin adherir-se. Hi haurà limitació de Centres segons els Barris i/o Districtes. Aquest quadre mèdic, està obert a totes les Clíniques Dentals de la Ciutat, sent necessari per accedir-hi, ser soci de la nostra associació i signar un contracte de col·laboració.

Per formar part d’aquest QUADRE MÈDIC TARIFA SOCIAL, específic-BCN, cal que en primer lloc us feu socis d’AECAD® de la categoria ADHERIT (sense cost). 

En el cas que decidiu formar part d’aquest QUADRE MÈDIC TARIFA SOCIAL, específic-BCN haureu d’omplir el model de sol·licitud per formar-hi part. Una vegada rebem la vostra sol·licitud en pocs dies rebreu el contracte a signar que caldrà retornar a AECAD® per estar al QUADRE MÈDIC TARIFA SOCIAL, específic-BCN.

Teníem previst fer una reunió informativa presencial el pròxim 26 de març, la qual hem hagut de cancel·lar sense poder concretar nou dia de reunió, debut de les circumstàncies actuals epidemiològiques. Quan puguem efectuar la mateixa, se us informarà. De moment continuem amb el quadre mèdic obert. Ben aviat rebreu una trucada telefònica informativa.

NOTA DE PREMSA

TARIFA

ASSOCIA’T

QUADRE MÈDIC

ADHESIÓ AL QUADRE MÈDIC

MÉS INFORMACIÓ

En conveni amb: