Benvingut a AECAD™

En aquest espai web podràs trobar totes les notícies relacionades amb l'assosiació i els avantatges per soci.

SOL·LICITUD D'ADHESIÓ

Si vols adherir-te a la nostra associació, en el següent enllaç trobaràs tota la informació necessària per poder-ho fer. Recordo que si ets un Associat Jove pots obtenir quotes gratuites.

MÉS INFORMACIÓ

ODONTOCAD™

Hem creat ODONTOCAD™,
l´Assegurança Dental, feta per dentista per als dentistes. Pensem que és una molt bona solució enfront dels altres productes asseguradors dentals.

MÉS INFORMACIÓ

AECAD FINANCE™

Us oferim un finançament fàcil pels seus pacients sense gairebé tràmits amb AECAD FINANCE™. Et pots infomar de forma sencilla ràpida i sencilla al telèfon de contacte 902 998 295, o bé, pots demanar que et truquem.

MÉS INFORMACIÓ

ZONA PRIVADA

A la zona privada trobaràs la documentació relacionada amb
l´Associació, la qual només es pot accedir si és soci.

ACCEDIR

TARGETA RETORN

JA ESTÀ VIGENT LA NOVA TARJETA RETORN, en la que podràs obtenir beneficis, com descomptes en les quotes associatives per cada compra que facis als Proveïdors i Patrocinadors AECAD™.

MÉS INFORMACIÓ

DIGAN'S LA TEVA

Aquest espai s´obre perquè puguis enviar-nos qualsevol comentari que creguis oportú, a fi de millorar els continguts web, com també els objectius de la nostra Associació.

DIGAN'S LA TEVA

BORSA DE TREBALL

Benvinguts a la Borsa de Treball El primer buscador de feina d’AECAD®

ACCEDIR

AECAD JUBILACIÓ™

CONVENI AJUNTAMENT DE BARCELONA

L’Ajuntament acorda amb l’AECAD® una reducció de preu del 35% per a persones vulnerables en prop de 100 clíniques dentals.

MÉS INFORMACIÓ